zaterdag 7 mei 2011

Gisteren hebben we de laatste hand gelegd aan ons project. Alles is besproken en geëvalueerd. Klaar om de kleuterschool te gaan ontdekken dus.
Alle kleuterklassen kregen een bezoek van onze gasten, maar het langst bleven ze nog rusten in onze nieuwe 'snoezelruimte'. Een lokaal waar met lichteffecten en verschillende kleuren een rustige sfeer wordt opgebouwd om te 'relaxen'.

Een bezoek aan de kerktoren van Hoogstraten zat er vandaag niet meer in wegens tijdgebrek. Dan zijn we maar vertrokken naar Antwerpen waar we in 2 verschillende groepen de stad verkenden.
1 groep nam de Flandria om heerlijk te genieten van de uitzichten en sky-line van Antwerpen. Andere merkten de grote winkelstraat op en bleven daar liever wat rondhangen. Begrijpelijk!
Met de trein kwamen we terug naar station 'Noorderkempen' waar iedereen werd opgepikt om naar de pizzeria te rijden voor onze laatste gemeenschappelijke avond.
Nadat de Italianen onze pizza's hadden goedgekeurd, zakten we nog af naar een café in Hoogstraten waar we van een laatste drankje genoten. Zaterdagmorgen vertrokken immers de meeste al terug naar huis. 
Iedereen werd naar de luchthaven gebracht waar we afscheid namen.
... maar niet voor lang! 

In oktober worden we uitgenodigd door onze Spaanse vrienden om daar het project weer verder te zetten. 

Het was een geslaagde en vermoeiende week! Met vele complimenten van onze partners namen we afscheid en mogen we fier zijn op ons project! Magic 7 krijgt steeds meer vorm en de verhalen rond kinderrechten mogen er al best zijn!
Tot in oktober!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten