vrijdag 27 januari 2012

Vrijdag 27 januari 2012

Dag allemaal,

ook vandaag werden we in de ochtend op school verwacht. Klaar voor een hele dag vergaderen en bespreken voor het nieuwe project! En we moeten toegeven, het was een lange dag! Discussieren en het eens zijn in 6 verschillende talen duurt soms wat langer dan nodig is. Maar we kunnen zeggen, er is al een mooi eindresultaat! De aanvraag voor het project is volledig ingevuld, en dus kan het opgestuurd worden. En dan nog afwachten voor het resultaat, wordt het goedgekeurd of niet?

Wat willen we bereiken? Hoe gaan we dat doen? Hoe kunnen we dat evalueren? Waar vinden de meetings plaats? Enzovoort, enzovoort.

Toen om kwart voor vijf de lessen eindigden in de school, was het voor ons nog lang geen tijd om naar huis te gaan! Heel blij dus dat we rond zes uur een frisse neus konden halen en dan te voet richting hotel wandelen met een tussenstop in een gezellig café. Daar toonden we elkaar de presentaties van onze scholen. Zo hebben we weer een beter idee met welke scholen we hopelijk mogen gaan samenwerken!

Nu snel tijd voor een douche, en dan schuiven we onze voeten onder de tafel!
Na een lange dag bespreken hebben we dit wel verdiend!

Morgenvroeg vertrekken de Italiaanse collega's al naar huis, onze vlucht is pas op zondag dus we kunnen morgen nog een dagje Barcelona meepikken!


Tot morgen,
Pat en Iris

1 opmerking:

  1. Leuk om jullie verslagen te lezen! Zo te zien komt het project wel in orde :).
    Geniet nog van jullie dag in Barcelona!

    BeantwoordenVerwijderen