dinsdag 29 januari 2013

Tot aan de middag hebben we verder gewerkt aan het Moodle project. Ook hebben het gehad over de meerwaarde van ICT in de klas en wat dat met zich meebrengt. Zo staat niet elke leerling even ver op ICT vlak (en ook niet elke leerkracht). We hebben gekeken welke opdrachten goed zijn. Zo kon iedereen  enkele zaken laten zien die we deden in onze scholen. Ik liet hen Bingel zien. Hierover waren ze zeer enthousiast. Dat moeten we dus zeker behouden! Ook over onze smartboarden alleen maar lof. Ik denk dat we deze zeker op een goede manier gebruiken. In Zweden hebben ze Ipads, maar wij hebben toch maar mooi die digitale borden ;).
Na de middag hebben we een toeristische tour gedaan in Praag. Helaas heeft het echt heel de dag geregend. Toch kwam Praag me zeer knap over. Er is echt veel te zien en te doen en de prijzen zijn echt laag tegenover onze prijzen.
's Avonds zijn we nog naar een 'blacklight theater' geweest. Waauw, ik had er me niet zoveel van voorgesteld maar het was allemaal prima! Blijkbaar staat Praag hiervoor bekend. Ik mocht geen foto's nemen dus heb ik enkele foto's van het internet gedownload. Je moet maar eens kijken. Je vindt er ook video om een beeld te krijgen van de effecten.
Morgen staat er weer een hele dag cursus op het programma en hoe kan het ook anders, we bouwen ons Moodleplatform verder uit. Laat ons hopen dat het lukt en dat het ook iets bruikbaar wordt!

 Aan het werk met Daniel
 poseren op het hoofdplein
 De bekendste brug, met op de achtergrond de burcht. Klik hier voor de video.

Slaapwel en tot morgen!

1 opmerking:

  1. Mmmm, een week zoals ze moet zijn, heb ik de indruk. Goeie mix. Met zijn vijven is natuurlijk niet veel...

    BeantwoordenVerwijderen