dinsdag 10 februari 2015

VORU ESTLAND Zondag 8 februari 2015

EINDELIJK IS HET ZOVER.  GLOOB ONZE WERELDBURGER GAAT WEER OP REIS. MUZELIENTJE ,JUF GREET EN JUF LUT MOGEN HEM VERGEZELLEN OP ZIJN TOCHT NAAR ESTLAND.

VANMORGEN OMSTREEKS HALF 5 MOESTEN WE UIT DE VEREN.  TAXI PATRICK BRACHT ONS VEILIG NAAR DE LUCHTHAVEN  SCHIPHOL IN AMSTERDAM!
MUZELIENTJE EN GLOOB  VONDEN HET HARDSTIKKE LEUK OM MEE TE RIJDEN BOVENOP  DE KOFFERS VAN JUF GREET EN JUF LUT . ZO KONDEN ZE ALLES GOED ZIEN. INCHECKEN…. BAGAGE INLEVEREN….
BIJ HET SCANNEN VAN ONZE BAGAGE MOESTEN MUZELIENTJE EN GLOOB OOK IN EEN BAKJE OP DE ROLBAND,…  WAT WAS DAT EEN LEUKE  FOTO….JAMMER GENOEG WERDEN WE OP ONZE VINGERS GETIKT EN . WE MOESTEN  DE FOTO METEEN VERWIJDEREN. 
NA HET FOUILLEREN BRACHT DE BUS ONS NAAR HET VLIEGTUIG “ESTONIAN  AIR”.

GLOOB PLAATSTE ZICH  AL ONMIDDELLIJK AAN HET RAAM …. HIJ WILDE ALLES GOED ZIEN  EN VOND HET FASCINEREND OM BOVEN DE WOLKEN TE VLIEGEN…. HET LEEK WEL EEN SNEEUWLANDSCHAP.
MUZELIENTJE DAARENTEGEN NESTELDE ZICH VEILIG  TUSSEN DE TWEE JUFFEN … ZE WAS EEN BEETJE BANG, VOORAL BIJ HET OPSTIJGEN EN HET LANDEN.  
MAAR EERLIJK GEZEGD… JUF GREET WAS OOK WEL EEN BEETJE BANG.
IN TALLIN AANGEKOMEN MAAKTEN WE AL METEEN KENNIS MET 2 COLLEGA’S VAN ONZE GASTSCHOOL.  WE REISDEN SAMEN MET DE BUS NAAR ONZE VERBLIJFPLAATS IN VORU.
……….WAT EEN LANGE RIT.  Geen opmerkingen:

Een reactie posten