woensdag 4 mei 2011

Vandaag was er de eerste echte werkdag! Tot aan de speeltijd bekeken we samen met onze partners de verschillende verhalen rond kinderrechten.
Elk verhaal heeft een verschillende techniek (stop-motion, PowerPoint, collage, toneel spelen, puzzel, ...). Je kan al deze verhalen bekijken op onze website: www.magic7.be !

Na de speeltijd maakte iedereen zich klaar om nog eens een laatste keer het beste van zichzelf te geven tijdens het optreden.
Al onze gasten waren sprakeloos en vonden het prachtig!
Hier enkele foto's:


's Middags fietsten we naar de Mosten en daar hebben we een avonturenparcour afgelegd.
Met slechte kleren aan werden we gevraagd verschillende proeven af te leggen. Belangrijk was om elkaar te helpen en om als team de opdracht uit te voeren. Zo hebben we elkaar weer wat beter leren kennen!

Na een verfrissende douche zijn we nog lekker gaan eten en kruipen we nu onder de wol want morgen staat er weer heel wat op het programma:
In de voormiddag blijven onze gasten op school, ze gaan een bezoek brengen aan elke klas om ons schoolsysteem beter te leren kennen. Zo kunnen ook de leerlingen enkele vragen stellen en kunnen we uitleggen wat ze komen doen.
Na de klasbezoeken werken we verder aan ons project: Wie doet wat tegen volgende keer en wat kan beter naar volgende keer toe?
Na de meeting wandelen we naar Hoogstraten om onze mooie kerktoren eens te beklimmen, hopelijk heeft er niemand hoogtevrees! Daaarna is er een chocoladeworkshop en 's avonds houden we een etentje in de kleuterschool.

Tot morgen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten