woensdag 1 februari 2012

Nadat we gisteren kennis hebben gemaakt met onze partners kon het echte werk vandaag beginnen!
's Morgens mochten we al onze vrienden verwelkomen op onze school. In de voormiddag brachten we een bezoek aan de kleuterschool en vertelden ze in het vijfde en zesde leerjaar een heleboel over hun land.
Er werden ook heel wat vragen beantwoord van de kinderen! Echt interessant!
In de namiddag bekeken we de verschillende werkjes van de leerlingen. Zo heeft onze school 2 filmpjes gemaakt: het vijfde leerjaar maakte een film over het kinderrecht: recht op onderwijs. Het tweede leerjaar deed dat rond recht op privacy. Binnenkort kan je deze filmpjes zeker terug vinden op onze website. Beloofd. Het materiaal van de andere scholen vind je al terug op www.magic7.be . Neem zeker een kijkje!

Nadat al de filmpjes en werkjes waren goed gekeurd wandelden we richting Hoogstraten om de kerktoren te beklimmen. Echt koud met dit weer maar wel de moeite!
Snel even opwarmen met een heerlijke koffie om dan terug te wandelen om een warme douche te nemen! Dat deed deugd :).

's Avonds werden we dan verwacht aan de bowling. Een heuse competitie werd opgestart tijdens het eten. Iedereen dacht dat zijn land zeker zou winnen. Vol verwachtingen deden we onze bowlingschoenen aan en konden we echt gaan strijden! Wat zijn de Finnen sterk! Al kunnen de Italianen er ook wel mee weg.

En morgen?

Morgen vertrekken onze Comeniuspartners naar Brugge. Ze zullen er een hele dag kunnen genieten van al het moois dat de stad te bieden heeft.
's Avonds staat er een karaoke op het programma in de kleuterschool. Als dat niet leuk wordt!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten