vrijdag 3 februari 2012

Vanmorgen liep de wekker toch wat vroeg af na de karaoke van gisteren. Toch moest iedereen om half 9 op school zijn om de laatste zaken af te spreken voor het vervolg van ons Magical 7 project!
Na een eerste korte vergadering brachten we een bezoek aan het tweede leerjaar. Daar zongen we samen het liedje 'Everywhere we go'. Het klonk echt goed :).
Ook onze Italiaanse juf Sara kreeg nog bezoek in haar Hocus en Lotus klas. Iedereen was verbaasd over onze vreemde talenaanpak en daarvoor kregen we een mooie pluim! Leuk!
Na een woordje Italiaans te hebben gehoord vertelden de verschillende Comeniuspartners in het 5de en 6de leerjaar nog enkele zaken over hun land en mochten ook de leerlingen nog heel wat vragen stellen.

Na al de bezoeken moest er nog een laatste keer stevig vergaderd worden. Zo werd de volgende meeting vastgelegd van 7 tot 12 mei in Italië. De plaats waar het 2 jaar geleden allemaal begon.

In de namiddag wilden we eigenlijk nog sporten, maar daar stak de sneeuw een stokje voor. We stelden voor om nog enkele inkopen te doen en geschenken te kopen zodat iedereen een stukje België mee naar huis kan nemen in de vorm van bruine suiker, bier, chocolade, ... .

Het afscheid naderde ondertussen genadeloos en voor de laatste keer aten we met iedereen gezellig samen. We kletsten nog wat bij en proefden van onze Belgische bieren! En of ze zijn goed gekeurd... .

Met een 'warm' gevoel namen we afscheid en bedankten we iedereen voor de leuke, maar toch ook wel koude week. De laatste meeting is in zicht, het laatste deel van ons project proberen we nog tot een goed einde te brengen in de verschillende scholen om dan in Italië een laatste keer samen te komen rond de kinderrechten in de vorm van ons Comeniusproject: The magical 7.

Tot in mei!Geen opmerkingen:

Een reactie posten