maandag 2 oktober 2017

maandag 2 oktober

Na een veilige landing werden we gisteren opgewacht door onze Poolse collega's Jolante en Agnieska. Zij brachten ons naar het hotel, gelegen midden in een groot bos. Daar aangekomen, dronken we nog een slaapmutsje met onze collega's uit Estland en Cataloniƫ.


Na een goede nachtrust stond er voor ons vanmorgen een uitgebreid ontbijt klaar.8:30 ​Zespol Szkol w Ostrowku

Op de school werden we goed ontvangen door de directie en de kinderen van het derde leerjaar. Naar goede gewoonte in de school kregen we een stukje brood met zout aangeboden. Daarna klonk in de gangen een warm, mooi lied gezongen door de kinderen.

 10:00 project meeting 

Na deze eerste vergadering werden we rondgeleid in de school. Het is altijd fijn om andere leerkrachten bezig te zien en nieuwe ideeĆ«n op te doen! 

Het project zelf is goed te zien en te voelen binnen de school.

Ook buiten kunnen de kinderen zich naar hartenlust uitleven. Er is ruimte voor iedereen. 15:00 bezoek aan een andere school voor kinderen met speciale noden

Hier zagen we kleine klasjes, waar heel individugericht gewerkt wordt om zich verstaanbaar te maken, om voor zichzelf te leren zorgen,... 17:00 typisch Pools kampvuur
's Avonds organiseerden de Poolse collega's speciaal voor ons een typisch Pools kampvuur. We genoten met onze buitenlandse vrienden van een hapje en een drankje. 
Tot morgen!
Slaapwel!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten